Технологія відкритої розробки родовищ корисних копалин : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Григор’єв, І. Є.; Григор’єв, Ю. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено пояснення та поради щодо порядку виконання практичних занять, вимоги до оформлення, критерії оцінювання, перелік рекомендованої літератури.