Превентивне керування якістю термо-механічно обробленого сталевого прокату категорії К60 - Курпе, О. Г.; Кухар, В. В.; Wu Kaiming; Єфременко, В. Г.; Зурнаджі, В. І. (НУ "Запорізька політехніка", 2022)
Метою роботи є удосконалення методології менеджменту якості товстолистового прокату марки К60, що отримують термомеханічною прокаткою (ТМСР). Для превентивного керування показниками якості термомеханічного прокату, які є більш чутливими до стабільності технологічного процесу, перспективним є впровадження підходу ризикорієнтовного мислення в технологічному процесі виробництва – методологію керування якістю. Таким чином, для ефективного контролю процесу виробництва та забезпечення якості продукції необхідно встановлення та керування відповідними технологічними показниками.