Робоча програма навчальної дисципліни «Автоматизація об'єктів гірничої галузі» - Суботін, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Автоматизація об'єктів гірничої галузі (АОГГ) – вибіркова навчальна дисципліна, яка забезпечить наявність необхідних знань для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності, що пов’язана з загальними питаннями автоматизації загально-промислових механізмів (ЗПМ) на прикладі об'єктів гірничої галузі.