Робоча програма навчально-ознайомчої практики здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем для студентів спеціальності 184 Гірництво ОПП «Розробка родовищ корисних копалин» - Сахно, С. В.; Сахно, І. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Програма навчально-ознайомчої практики призначена для студентів, що здобувають освіту на першому (бакалаврському) рівні освіти і містить вимоги щодо організації практики, контролю та підбиття підсумків практики, а саме вимоги до оформлення звіту про проходження практики та щоденника (робочого зошита) практики, критерії оцінювання результатів проходження практики, зразок титульної сторінки.