Робоча програма навчальної дисципліни «Основи теорії гірничого транспорту» - Богомаз, О. П. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курсом передбачено вивчення теоретичних основ гірничого транспорту, історію розвитку гірничого транспорту, особливості функціонування та конструктивні параметри залізничного, автомобільного, конвеєрного, гідравлічного шахтного та кар’єрного транспорту, розрахунку робочих параметрів гірничого транспорту.