Робоча програма навчальної дисципліни «Сучасні техніко-технологічні аспекти прокатного виробництва» - Кулік, Т. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
«Сучасні техніко-технологічні аспекти прокатного виробництва» – вибіркова дисципліна і рекомендована здобувачам освітньо-професійних про грам «Сучасні технології прокатного виробництва», «Металургія сталі», та буде корисною слухачам інших ОПП інженерного напрямку, пов’язаному з металургій ним виробництвом.