Аналіз вимог з охорони праці для машиніста конвеєра - Чеберячко, С. І.; Чеберячко, Ю. І.; Трегуб, І. А.; Cheberyachko, S. I.; Cheberiachko, Yu. I.; Tregub, I. A. (Baltija Publishing, 2024)
У посадові обов'язки машиніста конвеєра входить забезпечення безпечної та безперебійної роботи конвеєрного обладнання, а також контроль технічного стану перевантажувальних вузлів та додаткових пристроїв. Машиніст кожного пуску і зупинки конвеєрного обладнання, контролює рівномірне завантаження стрічки, регулює швидкість залежно від характеристик сировини (її вологості та гранулометричного складу). Важливим завданням є контроль крупності дробленої руди, що дозволяє забезпечити стабільність технологічного процесу.
Analysis of labor protection requirements for a conveyor operator