Тайм-менеджмент і підвищення особистої ефективності. Ч. 2 - Подлєсний, С. В.; Гетьман, І. А. (ДДМА, 2026)
Посібник надає комплексні знання та практичні навички з тайм-менеджменту й підвищення особистої ефективності. Є корисним інструментом для покращення організації особистого часу та підвищення продуктивності у навчанні та повсяк денному житті. Матеріал складається з трьох основних розділів, які детально охо плюють різні аспекти тайм-менеджменту, особистого розвитку та містять тести для самоперевірки й аналізу досягнутого прогресу. Призначений для студентів усіх рівнів вищої освіти.