Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Гурковська, С. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань. Рекомендовано для студентів спеціальностей 131 «Прикладна механіка» та 136 «Металургія чорних металів» першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; вимоги оформлення; графіка