R&D проєкт за освітньо-професійною програмою «Проєктне управління змінами у гірничо-металургійному бізнесі» - Шкрабак, І. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні рекомендації включають вимоги до виконання R&D проєкта, його структури та змісту, оформлення та подання до захисту, а також критерії оцінювання результатів виконання дослідження та їх захисту. Методичні рекомендації включають застереження щодо дотримання академічної доброчесності. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 Менеджмент другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: R&D проєкт; методичні вказівки; менеджмент