Системи електропостачання підприємств : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Рухлова, Н. Ю.; Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації включають тематику індивідуальних завдань відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Складаються з теоретичної та практичної частини, містять критерії оцінювання та детальний хід виконання індивідуального завдання, а також контрольні питання для самоперевірки знань здобувачів. Рекомендовано для студентів спеціальностей 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / G3 Електрична інженерія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.