Стратегічна сесія "Управління професійним розвитком через освіту" : силабус - Левченко, К. А. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Результативне здобуття освіти і свідоме планування подальшої професійної кар’єри визначаються значною кількістю передумов та чинників. З одного боку, важливо розуміти правила гри того середовища, в якому реалізується освітній процес, формування індивідуальної освітньої траєкторії. З іншого боку, магістерський рівень освіти потребує обдуманого підходу до організації власної освіти, усвідомлення бажаних результатів навчання та наукової діяльності тощо. На допомогу самоменеджменту студента у відношенні цих чинників спрямовано навчальний тренінг «Стратегічна сесія «Управління професійним розвитком через освіту».