Проєктний менеджмент : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня «Металургія сталі» спеціальності 136 «Металургія» - Латишева, О. В.; Малієнко, А. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни «Проєктний менеджмент» включають інформацію щодо змісту модулів та тем дисципліни, планів практичних занять, а також перелік тестів для підготовки до проміжного та підсумкового контролю, перелік основної та додаткової літератури, порядок розподілу балів за видами робіт, що виконуються здобувачами вищої освіти протягом вивчення дисципліни, критерії оцінювання індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для студентів спеціальності 136 «Металургія» другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні рекомендації; менеджмент; металургія; вивчення дисципліни