Термокостюм робітника екструдера для виготовлення паливних брикетів - Цимбал, Б. М.; Артем'єв, С. Р.; Малько, О. Д.; Шароватова, О. П.; Розумний, С. В.; П'ятник, Т. В.; Бригада, О. В.; Сарапіна, М. В. (МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ, 2019)
Термокостюм робітника екструдера для виготовлення паливних брикетів містить комбінезон, який складається з куртки та брюк з резинками на рукавах, талії і нижньої частини брюк, передніх та задніх карманів, змійки, капюшону з резинкою. До рукавів куртки за допомогою змійок кріпляться рукавички, які мають зносо-, термо- та кислотостійкі властивості.
Keywords: A41D 13/005; A41D 13/01; A41D 13/02