Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічні напрямки досліджень та кращі практики в металургії» - Грибков, Е. П. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є вивчення новітніх технологій металургійного виробництва на прикладі кращих практик провідних металургійних підприємств. Так як основним напрямком розвитку сучасної металургії є покращення якості продукції та ресурсозбереження, то увага курсу буде сконцентрована на цих аспектах.