Моніторинг та профілактика надзвичайних ситуацій : силабус - Майстренко, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
«Моніторинг та профілактика надзвичайних ситуацій» – курс за вибором теоретико-практичної підготовки, вивчення якого сприяє розвитку професійного мислення в здобувачів вищої освіти та дозволяє сформувати знання та навики з моніторингу та профілактики надзвичайних ситуацій у відповідності до вимог керівних документів.