Про принципи розробки комп'ютерної програми з розрахунку на міцність двохопорних двотаврових балок - Костіков, О. А.; Холодняк, Ю. С.; Kostikov, O. A.; Kholodnyak, Yu. S. (Baltija Publishing, 2024)
З метою автоматизації розрахунку на міцність статично визначених двохопорних двотаврових балок було розроблено комп'ютерну програму, яка забезпечила рішення цієї задачі. Актуальність розробки пов'язана з необхідністю забезпечити швидкий вибір матеріалу(номеру двотавру), який витримає задане навантаження.
On the principles of developing a computer program for calculating the strength of double-braced i-beams