Підвищення ефективності управління організаційними змінами на основі розробки комплексної програми розвитку ТОВ «БСГ» - Коваленко, А. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Мета роботи: обґрунтування напрямів удосконалення управління організаційними змінами на основі розробки комплексної програми розвитку підприємства та розробка відповідних пропозицій щодо практичної реалізації. Об’єктом дослідження є процеси управління організаційними змінами на основі розробки комплексної програми розвитку підприємства. Предметом дослідження є методи, інструменти та технології управління організаційними змінами на основі розробки комплексної програми розвитку ТОВ «БСГ». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти управління організаційними змінами підприємств. В другому розділі досліджено аналітичне забезпечення оцінки ефективності управління організаційними змінами на ТОВ «БСГ». В третьому розділі обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення управління організаційними змінами на основі розробки комплексної програми розвитку підприємства ТОВ «БСГ».
Наук. керівник: Турлакова Світлана Сергіївна, доктор економічних наук
Keywords: управління; організаційні зміни; складні зміни; ефективність; програма розвитку; підприємство