Основи диджиталізації та комп’ютерних наук : методичні вказівки до виконання практичних робіт (модуль 1) - Держевецька, М. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних вказівках викладено основні вимоги, підходи та рекомендації щодо виконання практичних робіт модуля 1 з дисципліни «Основи диджиталізації та комп’ютерних наук». Документ містить опис структури практичних завдань, вимоги до їх оформлення, порядок подання та критерії оцінювання результатів виконання.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; диджиталізація; комп'ютерні науки