Робоча програма навчальної дисципліни «Програмно-технічні комплекси та програмне забезпечення в автоматизованих системах управління технологічними процесами» - Разживін, О. В.; Сімкін, О. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є акцент на саме практичному використанні методів розробки програмно-технічнихкомплексів та програмного забезпечення в автоматизованих системах управління технологічними процесами при розв’язанні різноманітних інженерних задач, наукових досліджень.