Методологічні основи цифрового інтелекту, інформаційні технології управління складними системами та процесами - Рекова, Н. Ю.; Сагайда, П. І.; Костіков, О. А.; Гурковська, С. С.; Держевецька, М. А.; Касьянюк, О. С.; Нефедченко, О. О.; Плуталов, Я. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Об’єкт дослідження – автоматизація управління складними системами і процесами та інформаційна підтримка діяльності. Мета роботи – вдосконалення процесів управління ефективністю та якістю в складних системах за рахунок розроблення відповідних моделей, методів та програмних компонентів.
Keywords: складні системи та процеси; цифровий інтелект; інформаційні технології; автоматизація управління; генеративний штучний інтелект