Логістичні схеми технологій сталеплавильного виробництва : силабус - Стоянов, О. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Логістичні схеми технологій сталеплавильного виробництва – є одним з вибіркових курсів підготовки магістрів, який дозволить Вам набути знання та отримати професійні компетенції пов'язані з можливістю застосування методологічного підходу до логістики, вибирати раціональні логістичні схеми матеріальних та технологічних потоків, розраховувати можливі витрати на логістиці.