Робоча програма навчальної дисципліни «Моделювання електротехнічних та електромеханічних систем» - Хілов, В. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є викладання методики моделювання електротехнічних і електромеханічних систем з практичні прикладми розрахунку та моделювання. Розглянуто пакет програм MatLab з погляду універсального середовища моделювання технічних систем. Здійснено аналіз методів математичного, структурного та фізичного моделювання в MatLab за допомогою бібліотеки блоків Simulink та програми SimPowerSystems.