Вартісне управління бізнесом : методичні рекомендації до виконання практичних завдань - Шеховцова, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено завдання та приклади щодо виконання практичних завдань з дисципліни «Вартісне управління бізнесом»: питання для самоконтролю, практичні завдання та критерії оцінювання виконання завдань. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів.