Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Шматко, О. В.; Горбач, Т. В.; Держевецька, М. А. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають тематику лабораторних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання виконаних робіт, вимоги до їх оформлення, включаючи зразок звіту. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; порядок виконання; комп'ютерні науки