Ресурсозаощаджувальні технології та рециклінг в аглодоменному виробництві : силабус - Бойко, М. М.; Семірягін, С. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є вивчення технології доменної плавки з рециркуляцією продуктів металургійного виробництва з застосуванням перспективних розробок нових екологічно чистих енерго- та ресурсозберігаючих технологій у доменному виробництві. Розглянуті технології поєднуються з питаннями економіки та права екологічного забезпечення виробництва чавуну. Отримані знання можуть бути корисними при розробці та захисті випускної кваліфікаційної роботи.