Зниження витрат електричної енергії при індукційному нагріві, шляхом дослідження та розробки автоматизованої системи управління подачею прокату в індуктор - Колюкін, О. Ю.; Разживін, О. В. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2024)
Метою роботи є зниження витрат електричної енергії при індукційному нагріві прокату шляхом дослідження та розробки автоматизованої системи управління подачею прокату в індуктор. Для досягнення поставленої мети проведено аналіз існуючої системи керування подачею до індуктора та зроблено висновки про шляхи зниження витрат енергоресурсів при її роботі.