Металургійні печі : методичні рекомендації до виконання практичних робіт та індивідуальних завдань - Ягольник, М. В.; Бойко, М. М.; Стоянов, О. М.; Малій, Х. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання практичних робіт, які виконуються в процесі вивчення дисципліни. Матеріал містить короткі теоретичні викладки за тематикою робіт, завдання для їх виконання, порядок оформлення звіту та питання для підготовки до їх захисту.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; металургія