Історія України : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» всіх спеціальностей університету (обов’язкова навчальна дисципліна) - Фомін, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з обов’язкової навчальної дисципліни «Історія України» для студентів освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань, рекомендована література, додатки.