Математична модель процесу взаємодії крокуючого крану з ґрунтом - Дзержинська, О. В.; Dzerzhinska, O. V. (Хмельницький національний університет, 2018)
В роботі розглянута методика силового розрахунку механізму переміщення крокуючих кранів. Представлена математична модель взаємодії крокуючого крану з ґрунтом під час крокування горизонтальною площадкою, а також під час крокування на підйом. В статті було виведено формули перерахунку для загального випадку, вважаючи, що крокуючий кран крокує по ухилу. Дана методика може використовуватись в ході проектування нових крокуючих машин.
Mathematical model of the interaction process current crane with ground
Keywords: математична модель; крокуючий кран; механізм крокування; реакція ґрунту