Робоча програма навчальної дисципліни «Металознавство та процеси зварювання та наплавлення» - Бойко, І. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Курс «Металознавство та процеси зварювання та наплавлення» розглядає як технологію зварювання та різання та обладнання для його здійснення. Мета дисципліни навчити студентів вибирати спосіб різання або зварювання виробу в залежності від матеріалу, конструктивних особливостей, технічних вимог і виробничих умов, вибирати матеріали для зварювання, розраховувати значення параметрів режимів для зварювання та наплавлення.