Оцінка втрат води на фільтрацію з регулюючого басейну Калинівської зрошувальної системи геофізичними методами - Чушкіна, І. В.; Орлінська, О. В.; Пікареня, Д. С. (Державний вищий навчальний заклад «Національний гірничий університет», 2017)
Комплексне використання геофізичних методів для оцінки втрат води на фільтрацію з регулюючих споруд зрошувальних систем дозволяє визначити зони фільтрації та рівні ґрунтових вод, а також надає змогу оцінити непродуктивні втрати води з регулюючих споруд.