Проблеми узгодженості природоохоронних проектів - Чушкіна, І. В.; Максимова, Н. М. (Миколаївський національний аграрний університет, 2022)
Переважна більшість річок України, у тому числі малі річки, характеризуються високим антропогенним навантаженням, а їх природний баланс порушений. Приведення екологічного стану річок до відповідних стандартів якості забезпечить потреби громад у питній воді, оздоровленні, розвитку фізичної культури і спорту, та загалом збалансованого розвитку економіки.