Спосіб виготовлення порожнистих деталей - Алієв, І. С.; Калюжний, В. Л.; Алієва, Л. І.; Левченко, В. М.; Малій, Х. В. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Спосіб виготовлення порожнистих деталей включає радіально-пряме видавлювання. При цьому під час видавлювання деталі в її донній частині прямим видавлюванням формують технологічний відросток, який видаляють в заключній стадії процесу зворотним переміщенням металу в осередок деформування.