Кінотренінг «УРЯТУЙ ЧАРЛІ» - Чеберячко, С. І.; Дерюгін, О. (ТОВ "Редакція журналу "Охорона праці", 2021)
Одним із цікавих форматів навчання, який можна сміливо застосовувати у сфері охорони праці, є кінотренінг. Цей підхід передбачає спільний перегляд та обговорення кінофільму, під час якого слухачі за допомогою технік постановки запитань і модерування процесу досягають бажаних цілей. Зокрема, щодо засвоєння інформації та формування потрібних навичок.