Проєктування та розробка систем цифрового інтелекту : силабус - Москаленко, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Дисципліна «Проєктування та розробка систем цифрового інтелекту» орієнтована на підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері розробки програмних систем з використанням методів штучного інтелекту. Метою дисципліни є забезпечення студентів ґрунтовними знаннями та практичними навичками, які необхідні для проєктування й розробки систем цифрового інтелекту, що використовуються у сферах професійної діяльності фахівців підприємств різних галузей економіки.