Забезпечення громад чистою водою як запорука цивільної безпеки та ресурсозбереження - Таврель, М. І. (ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», 2024)
Забезпечення громад водою належної якості не тільки сприяє збереженню здоров’я населення, але й є основою для сталого економічного та соціального розвитку, особливо у контексті промислового та будівельного секторів. У цьому дослідженні розглянуто методи підвищення ефективності водозабезпечення шляхом застосування термостабілізації та аерації відкритих водойм, що дозволяє мінімізувати ризики для громад, пов’язані з низькою якістю води.