Інформаційні технології як інструмент вдосконалення бізнес-процесів підприємства при пошуку напрямів підвищенні операційної ефективності - Долинко, О. О.; Шевченко, Н. Ю. (Національний технічний університет «Дніпровська пoлiтехнікa», 2024)
Процес переведення співробітників є важливою складовою управління персоналом в організації, який, в тому числі включає переміщення працівників в середині компанії або між її підрозділами. В свою чергу, важливою складовою управління персоналом в організації є процес «оформлення переведення», який передбачає створення відповідних документів, затвердження переведення на відповідних рівнях управління, інформування працівника, проведення тренінгів та підготовки, моніторинг ефективності та вирішення адміністративних питань для забезпечення успішного переходу працівника до нового робочого середовища чи обов'язків.