Проєктування та реконструкція відкритих гірничих підприємств : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Григор’єв, І. Є.; Григор’єв, Ю. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено тематику практичних робіт, пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, завдання за варіантами тощо.