До питання прикладної направленності навчання дисциплінам з математичною складовою в ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХІНКА» - Кайдан, Н. В.; Грудкіна, Н. С.; Старов, Д. С.; Чехута, О. В.; Hrudkina, N. S.; Kaidan, N. V.; Starov, D. S.; Chekhuta, O. V. (Baltija Publishing, 2024)
Сучасні вимоги до формування компетентностей здобувачів під час навчання математичним дисциплінам перетворюють процес навчання у динамічну модель, яка повинна постійно оновлюватися та вдосконалюватися. В цьому контексті необхідним є оновлення змісту дисциплін за рахунок збільшення фокусу на формування кейсів прикладних задач у відповідності до певної спеціалізації та більш широкому впровадженню дослідницьких завдань, розв’язання яких вимагає також навичок використання сучасних програмних засобів.
On the issue of applied orientation of teaching disciplines with a mathematical component at “TECHNICAL UNIVERSITY “METINVEST POLYTECHNIC”