Аналіз статистики виробничого травматизму на металургійному підприємстві за 2019-2023 рік - Чеберячко, С. І.; Чеберячко, Ю. І.; Осипенко, Н. Г.; Cheberyachko, S. I.; Cheberiachko, Yu. I.; Osipenko, N. G. (Baltija Publishing, 2024)
Застосування сучасного високотехнологічного обладнання на металургійному підприємстві визначає підвищені вимоги до рівня професійної підготовленості та профпридатності обслуговуючого персоналу. Інноваційні технології, які використовуються у виробничих процесах, потребують високого рівня кваліфікації для забезпечення їх безпечної експлуатації. Високий рівень виробничого травматизму негативно впливає на загальну економічну ефективність підприємства, знижуючи продуктивність праці та збільшуючи витрати на соціальні виплати і медичне забезпечення постраждалих робітників.
Analysis of working injuries statistics at metallurgical enterprises for 2019-2023