Робоча програма навчальної дисципліни «Метрологія та технологічні вимірювання» - Вовна, О. В.; Мірошниченко, В. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Метрологія та технологічні вимірювання – це дисципліна професійного ядра освітньої програми «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехнічні системи в металургії та гірництві», опанування матеріалами якої забезпечить Вас теоретичними знаннями щодо основних технологічних вимірювань, обробки їхніх результатів, принципів дії та конструкції сенсорів та вимірювальних приладів, а також практичними навичками застосування засобів вимірювання, які враховують особливості вимірювання основних технологічних параметрів гірничо-металургійних виробництв.