Специфіка оптимізації бізнес-процесів надання послуг в умовах вітчизняних підприємств газопостачання - Латишева, О. В.; Кузнецова, О. В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2018)
Метою статті є визначення особливостей побудови, моделювання й управління бізнес-процесами вітчизняного підприємства газопостачання з використанням сучасного програмного забезпечення автоматизації бізнес-процесів "Bizagi" з урахуванням можливостей уникнення типових помилок при їх аналізі.