Інтенсивний практикум з англійської мови : силабус - Тарапатов, М. М.; Хорошайло, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Навчальний процес побудовано з урахуванням типових складових мовленнєвої компетенції: читання, говоріння, письмо та аудіювання. Формування та розвиток відповідних мовних та мовленнєвих навичок та вмінь відбуватиметься завдяки спілкуванню англійською мовою на практичних заняттях, а також підчас виконання індивідуальних завдань за темами, зазначеними в робочій програмі дисципліни. Підчас практичних занять передбачаються, також, відпрацювання та засвоєння відповідних лексичних та граматичних явищ, необхідних для здійснення ефективного англомовного спілкування.