Системи штучного інтелекту у промисловості : силабус - Сагайда, П. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Особливістю курсу є розгляд найбільш актуальних напрямків в області аналізу даних, основних методів інтелектуальної обробки даних, підходів та математичних основ побудови ефективних моделей та технологій видобування знань з даних для вирішення прикладних задач прогнозування та підтримки прийняття рішень. Вивчення глибоких теоретичних основ та отримання практичних навичок для розробки, впровадження та критичної оцінки передових систем штучного інтелекту для вирішення складних задач у промислових середовищах (виробництво, енергетика, логістика). Викладання дисципліни побудовано на основі новітньої інформації щодо стану і прогресу у технологіях, методах та моделях та з урахуванням кращих українських і світових практик.