Електрометалургія сталі : методичні вказівки до практичних занять. Частина 1 - Доброносов, Ю. К.; Синегін, Є. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні вказівки до практичних занять рекомендовані до використання під час викладання обов’язкового освітнього компонента «Електрометалургія сталі» за освітньо-професійною програмою «Металургія чорних металів», спеціальність 136 Металургія.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; металургія