Розробка систем інтелектуального управління : методичні рекомендації до виконання міждисциплінарного курсового проєкту для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 174 Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка - Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І.; Сімкін, О. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають методичні рекомендації до структури та змісту міждисциплінарного курсового проєкту; вимоги до оформлення пояснювальної записки та захисту міждисциплінарного курсового проєкту, критерії оцінювання міждисциплінарного курсового проєкту, зразок титульної сторінки, завдання, рекомендовані літературні джерела.
Keywords: методичні вказівки; курсова робота; проєкт; пояснювальна записка