Робоча програма навчальної дисципліни «Системи виробництва та розподілу електроенергії» - Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Системи виробництва та розподілу електроенергії – це вибірковий курс професійного ядра освітньої програми «Енергоефективні технології в системах електрозабезпечення гірничих та металургійних підприємств», вивчення якого має на меті набуття здобувачем теоретичних знань та практичних навичок щодо застосування основних методів та засобів вирішення завдань, які постають при аналізі технологічних аспектів виробництва електроенергії як "традиційними", так і "альтернативними" джерелами, та її перетворення і розподілу.