Використання трифазного вхідного впливу для покращення динамічної точності процесу регулювання за завданням - Ісаєв, А. Б.; Сімкін, О. І.; Васенко, Р. О. (НТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Розглянуто використання вхідного впливу за завданням, який складається з трьох складових. Наведені результати моделювання процесу регулювання за завданням, які показують, що це дозволяє покращити динамічну точність системи регулювання.
Keywords: лінійна система автоматичного регулювання; процес регулювання; вхідний вплив за завданням; динамічна точність; Simulink