Фізична хімія пірометалургійних процесів : силабус - Єфімова, В. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Теоретичну основу металургії складає фізична хімія пірометалургійних процесів. Мета курсу – дати основні відомості, що необхідні для подальшого вивчення інженерних дисциплін.